Hyresstugan Notstugan

HSR rf hyr ut Notstugan på Trunsö i Nagu ytterskärgård till sina medlemmar och andra som besöker skärgården. Notstugan är komplett utrustad för 8–10 personer (el, rinnande kall- och varmvatten, wc, kök och bastu). Notstugan är ett utmärkt semestermål även för rörelsehindrade.

Det är tillåtet att ta med husdjur till Notstugan, men tag i beaktande att får betar på ön under sommaren. Kom ihåg att hålla ditt husdjur i koppel under fåglarnas häckningstid.

Till ön kommer man genom att ta förbindelsefartyget m/s Nordep eller taxibåt från Kirjais i Nagu. Förbindelsefartygets tidtabell och kontaktinformation hittas från www.ferryway.fi/6. Förbindelsefartyget bör beställas i förtid.

Notstugans priser 2019

HSR rf:s medlemmar: 80 euro / natt
Övriga: 110 euro / natt

Notstugan hyrs ut från början av maj månad till slutet av oktober.

Bokningar

Klicka här för att se reserveringskalender för sommaren 2019. 

Lediga datum utanför denna tidskala kan frågas från kontoret tfn 02 274 5500 eller salle@pssry.fi.

Trunsö Notstugans avbokningsvillkor

Kunden kan avboka sin stugbokning avgiftsfritt senast 14 dagar före bokningen börjar. Ifall avbokning görs senare, debiteras hela beloppet (100%), för den tid som stugan inte fås uthyrd på nytt. Ifall kunden lämnar stugan före överenskommen avfärdsdag eller inte alls anländer enligt bokning, har HSR rf rätt att debitera för hela tiden, som stugan inte fås uthyrd på nytt. I specialfall kan avbokningsvillkoren diskuteras.