Pressmeddelanden

17.10.2018 12:41

Köp julkort för att skydda våra vatten!

Håll Skärgården Ren rf:s populära julkort är nu till salu. Intäkterna från HSR rf:s julkort går oavkortat till att stödja föreningens verksamhet.

Julkortet är designat för föreningen av Ninka Reittu-Kuurila. Hon är en finsk barnförfattare, fårherde och bildkonstär. Kortets format är 105 x 148 mm och det säljs i förpackningar om 20 st. 

Båda korten är dubbelsidiga och på insidan finns tryckta jul- och nyårshälsningar på finska, svenska och engelska. På korten nämns också att intäkterna styrs till HSR rf:s verksamhet. Korten är tryckta på miljövänlig kartong.

Papaerinen joulukortti Ninka Reittu-Kuurila 2018

Inuti kortet finns jul- och nyårshälsningar på tre språk samt ett omnämnande av att intäkterna från korten går till HSR rf:s verksamhet.

Pris: 30 €/20 st. (inkl. kuvert), till slutsumman adderas leveranskostnader

Beställ dina julkort här!

Elektroniskt kort

Donera julkortsmedlen för en renare skärgårds- och insjönatur! Med HSR rf:s elektroniska julkort visar du samtidigt dina intressentgrupper att du värdesätter ren natur och står bakom HSR rf:s arbete för våra vattendrag. Årets bild har tagits av Jaakko Ruola.

Du får tillgång till det elektroniska julkortet genom att göra en donation på minst 250 euro till HSR rf. Intäkterna från korten går oavkortat till att stödja vår verksamhet. Det elektroniska julkortet kan kompletteras med texter och företagslogo enligt ditt önskemål.

Beställ dina julkort här!

HSR elektroniskt julkort Fyr
Alternativ 1: Fyr
HSR elektroniskt julkort Dvala
Alternativ 2: Dvala
HSR elektroniskt julkort Istäcke
Alternativ 3: IstäckeTillbaka till rubrikerna