April 2017
Siivousaaltobanneri_otsikolla_ajankohtaisiin

Strandstädningsvåg!

Östersjöutmaningen och Håll Skärgården Ren rf ordnar 29.4– 6.5 ett veckolångt jippo för städning av stränder, Strandstädningsvåg-veckan. Syftet med jippot är att öka kunskapen om nedskräpningen och dess effekter på våra vattendrag och erbjuda ett tillfälle att delta i konkret vattenskyddsarbete.

Läs mera
vuosikokous

Välkommen på årsmöte!

Håll Skärgården Ren rf:s medlemmar är välkomna på föreningens stadgeenliga vårårsmöte den 19.4.2017 kl 17 i Helsingfors. 

Läs mera
pohjan_mekaaninen_puhtaanapito_4menetelmää_PIENI

Båtens vårservice redan i tankarna?

Tänk om du i vår skulle låta bli att måla båtens botten med antifouling-målarfärg, m.a.o. giftmålarfärg och i stället ge de alternativa renhållningsmetoderna en chans? Du kan läsa om de alternativa  metoderna här.
Kom också ihåg att du som medlem har till ditt förfogande vår avgiftsfria Rocco-tjänst.  Tjänsten skickar ett textmeddelande som berättar då sjötulpanens larver börjar fästa sig vid båtbottnen och är lätta att borsta bort. Du hittar tjänsten här.
uutuudet_ajankohtaisiin

Vårens nya Sälle-produkter!

Badhandduk, handduk och dörrmatta i nya vackra färger samt Sälles salmiakgodis! ERBJUDANDE: När du beställer Sälle-produkter till ett värde av 50 euro (exklusive porto) får du salmiaken på köpet!
Beställ Sälle-produkterna via vår webbshop.
vapaaehtoiset_ajankohtainen

Är du intresserad av frivilligarbete, nedskräpningsrapportering och miljöarbete?

Till Håll Skärgården Ren rf:s Snygg Beach-team söker vi en motiverad och engagerad frivillig talkoledare för vårt strandstädningsevenemang i maj.

Läs mera
facebook
Instagram
twitter-128

Följ oss på Facebook,
Instagram och Twitter!