November 2017

Joulu Saaristossa 2017

Köp julkort för att skydda våra vatten

Kortet Jul i skärgården har ritats av den grafiska designern och konstnären Pauliina Vesterinen. Intäkterna från HSR rf:s julkort går oavkortat till att stödja föreningens verksamhet.
Läs mera
på skäret

Donera med det elektroniska julkortet

Med HSR rf:s elektroniska julkort till visar du samtidigt dina intressentgrupper att du värdesätter ren natur och står bakom HSR rf:s arbete för våra vattendrag. Du kan också välja ett kort där intäkterna går till anskaffningen av det nya servicefartyget till Saimen. Det elektroniska julkortet kan kompletteras med texter och företagslogo enligt ditt önskemål. Beställ och donera här!
God Jul

Med att ge en Sälle-produkt som julklapp ger du en gåva också till vattendragen

Det omtyckta Sälle-produktutbudet har kompletterats med varma inhemska Sälle-yllesockor! Vårt julerbjudande är fyra badhanddukar till priset av tre och sex stycken handhanddukar till priset av fem. Julerbjudandet är i kraft fram till den 31.12.2017. Om du vill kan du också beställa gratis julpaketering! Den största delen av Sälle-produkternas försäljningsvinst går direkt till att skydda skärgårds- och insjönaturen. Läs mera!

joululahjajasenyys

Ge HSR rf:s medlemskap i julklapp!

Gläd din vän med en gåva, som hjälper hålla våra vattendrag och stränder rena. Ge HSR rf:s medlemskap i gåva. Gåvomedlemskapet är värt samma som medlemskapet, alltså 35 euro. Medlemskapet som getts i gåva gäller till slutet av år 2018 och här kan du beställa den behändigt!
Partioaitta_ympäristöbonus

Rösta på Håll Skärgården Ren rf i valet av Partioaittas Miljöbonus-mål

Partioaitta donerar årligen 1 % av Klub 365-medlemmarnas uppköp som Miljöbonus till olika ändamål. HSR rf hade i år glädjen att vara ett av Miljöbonusets mål och nu har de bett oss att delta också i nästa års röstning. Partioaittas och Klub 365:s understöd är betydande för föreningen och främjar utfärdsmöjligheterna i skärgårds- och insjönaturen. Delta i röstningen här!
facebook
Instagram
twitter-128

Följ oss på Facebook,
Instagram och Twitter!