Aktuellt

07.02.2014

Snygg Beach har en egen film!

Snygg Beach har fått en egen kampanjfilm. Filmens syfte är att väcka tittaren till insikt om Östersjöns nedskräpning och kalla alla med till strändernas städtalko.


Stränderna är nerskräpade, men hopp finns. Genom att tillsammans städa stränderna rena från skräp, får vi stränderna i skick inför sommaren för oss, djuren och naturen!


I maj 2014 startar HSR rf strändernas städkampanj Snygg Beach. Målet är att under två veckors tid 12–25.5.2014 städa hela Finlands och Ålands kuster från skräp.

I Snygg Beach kan delta såväl föreningar, klubbar, samfund, hobbygrupper, arbetsplatser, företag, städer, studerande, skolelever, organisationer, familjer, kompisgäng som enskilda medborgare.

Följ Snygg Beach i SOME

Snygg Beach har också synlighet i den sociala median. Snygg Beach har egna sidor på Facebook, Twitter och Instagram.


Vi vill att också talkodeltagare har möjlighet att synas, diskutera om nedskräpning och dela av sina erfarenheter om strändernas städning. På sidorna kan kommuniceras både på svenska och på finska.


Nätsidorna för Snygg Beach öppnas i slutet av februari. Tills dess hittar du information om kampanjen och deltagandet på Håll Skärgården Ren rf:s hemsidor www.hallskargardenren.fi/snyggbeach


Snygg Beach på Facebook (Siisti Biitsi - Snygg Beach)

Snygg Beach på Twitter (@Siistibiitsi)

Snygg Beach på Instagram Siisti Biitsi

Titta på Snygg Beach-videon

Filmen är gjord av Dirtstudio i Åbo.


Tillbaka till rubrikernaPoutapilvi web design - P4