Aktuellt

31.08.2017 15:03

Försäljning av Sälle-produkter övergår till Ocean Spirit

Designen och återförsäljningen av Håll Skärgården Ren rf:s Sälle-produkter övergår från Saloföretaget Design Hill Oy till det Åbobaserade Ocean Spirit Oy Ab.


Sälle-produkterna är produkter som säljs till stöd för HSR rf:s verksamhet: en betydande del av försäljningsvinsten från produkterna går till att stödja föreningens verksamhet. De senaste sju åren har produktförsäljningen varit utlokaliserad till Saloföretaget Design Hill Oy. Nu är det Åboföretaget Ocean Spirit som tar över. Ocean Spirit har specialiserat sig på kläder samt inrednings- och presentartiklar med marint tema.


- Vi tackar Design Hill Oy för ett utmärkt och värdefullt samarbete. Samtidigt vill vi välkomna vår nya samarbetspartner Ocean Spirit. Produktförsäljningen är en av finansieringsformerna för vår verksamhet. Vår strävan är att produkturvalet ska vara relevant för dem som rör sig till sjöss samt även ekologiskt hållbart, säger HSR rf:s generalsekreterare Aija Kaski.


10 års erfarenhet av båtfararnas behov

Ocean Spirits fysiska butik finns i Åbo, vid stranden av Aura å. Företaget har också en webbshop, där man även i fortsättningen kommer att kunna köpa produkterna precis som vanligt. Sälle-produkterna finns också hos olika återförsäljare i skärgården och Insjöfinland.


- Mitt mål är att aktivt bygga upp ett större nätverk av återförsäljare för att Sälle-produkterna framöver ska vara lättare att få tag på. Jag ber alla butiksinnehavare och andra som vill göra sitt för att hjälpa HSR rf att bedriva sitt värdefulla arbete för att skydda vattnen att ta kontakt med oss, säger Arja Kunnasluoto-Gustafsson, företagaren bakom och verkställande direktör för Ocean Spirit Oy Ab.


Utbudet av Sälle-produkter kommer fortsättningsvis att omfatta bland annat de populära Sälle-mössorna, Sälle-handdukar och båtmattor, men en del nyheter utlovas också.


- Vi har tio års erfarenhet av båtfararnas behov och jag är glad över att kunna utnyttja denna erfarenhet i arbetet med Sälle-produkterna. Senast på båtmässan i Helsingfors i februari kommer det att finnas nya, intressanta Sälle-produkter, berättar Kunnasluoto-Gustafsson.


Sälle-produkternes webbutik: www.oceanspirit.fi/pss


Närmare information:


Aija Kaski                                                                                               
generalsekreterare, Håll Skärgården Ren rf
tfn 040 528 7145
aija.kaski@pssry.fi


Arja Kunnasluoto-Gustafsson
verkställande direktör, Ocean Spirit Oy Ab
tfn 0400 286 180
arja.kunnasluoto@oceanspirit.fi

Tillbaka till rubrikernaPoutapilvi web design - P4