Aktuellt

Sälle önskar våra medlemmar givande lässtunder och beklagar felet på medlemstidningens bakpärm!

I dagarna når Sälle-posten våra medlemmar och ett mångsidigt läspaket droppar in genom brevluckan. Någonting blev dock borta. Från bakpärmens huvudsponsorer fattas vår samarbetspartner Wärtsiläs logo.

Läs mera

 

20.10.2017 Atte är nya projektkoordinatorn

HSR rf:s miljöprojekt fick förstärkning, när Atte Lindqvist började som projektkoordinator i september.

Läs mera

 

18.10.2017 För en giftfri Östersjön – nya rekommendationer presenteras på seminarium 7.11

På slutseminariet för CHANGE-projektet presenteras alternativa metoder för att hålla båtbottnen rena för att minska användningen av giftmålfärger. Dessutom presenteras områdesspecifika rekommendationer för användningen av ersättande metoder.

Läs mera

 

16.10.2017 Vi ses på Båtexpo-mässan i Åbo under farsdagsveckoslutet!

Finland 100 -jubileumsåret till ära erbjuder Åbo Mässcenter fritt inträde till Båtexpo 9–12.11 och uppmuntrar besökarna till att donera en summa motsvarande inträdesavgiften för att understöda Håll Skärgården Ren rf:s arbete.

Läs mera

 

21.09.2017 Målet är uppnått – Finland fick 100 rena stränder

Håll Skärgården Ren rf:s kampanj Snygg Beach hade i år målet att ge det 100-åriga Finland 100 rena stränder. Nu har målet uppnåtts och hittills har 102 stränder städats runtom i Finland.

Läs mera

 

Till salu Håll Skärgården Ren rf:s ur bruk tagna arbetsfartyg

Föreningens servicefartyg M/S Roopetar från Päijänne verksamhetsområde vars kapacitet hade blivit för liten och som saknade lyftkran ersattes i augusti med ett fartyg från Saimen. M/S Roopetar är nu tagen ur bruk och är till salu.

Läs mera

 

18.09.2017 Månadens rekommenderare Henrik Westerholm – HSR rf gör det möjligt att göra långfärder med båt

För Henrik Westerholm är havet den mest avslappnande miljö man kan tänka sig. Han älskar havet och i synnerhet skärgården och båt- och stugliv är hans primära fritidsintressen.

Läs mera

 

Servicefartyget M/S Roope-Saimaa fortsätter i Päijänne som M/S Roopetar

Håll Skärgården Ren rf:s verksamhetsområde i Päijänne har äntligen fått ett fartyg med lyftkran av M/S Roope-Saimaa, som tjänstgjorde länge på Saimen. Fartyget fortsätter sin verksamhet i Päijänne under sin företrädares, M/S Roopetars, namn.

Läs mera

 

Stöd vår verksamhet genom nya Doog-applikationen!

Nu kan du stöda vår verksamhet även genom den inhemska Doog-applikationen, ett avgiftsfritt sätt för dig att göra välgörenhet.

Läs mera

 

Snygg Beach – städtalkoåret når sin kulmen i september

Hösten är en bra tid att ställa i ordning stränderna efter sommaren. En supervecka av städtalkon utlovas 11–17 september och den får sin kulmen i och med den internationella Coastal Clean up-dagen lördag 16.9.

Läs mera

 

Följande


Poutapilvi web design - P4