Aktuellt

12.03.2018 Håll Skärgården Ren rf med i kampanjen för det goda testamentet – Hyvä testamentti

Håll Skärgården Ren rf är med i kampanjen för det goda testamentet – Hyvä testamentti. Syftet med kampanjen är att utmana finländarna att fundera på vad de vill göra med sin egendom när de inte längre själva är här för att fatta beslut om den. Kampanjen och temat behandlas på Skattemässan 13–14.3.

Läs mera

 

Wettex® understöder HSR rf med 10 000 euro

Freudenberg Home och Cleaning Solutions Oy startar under våren en Wettex® Limited Edition -kampanj i samarbete med Håll Skärgården Ren rf. Med kampanjen stöder man HSR rf:s arbete med 10 000 euro. Wettex-dukarna är till 100 % naturmaterial och ekologiskt nedbrytbara.

Läs mera

 

13.02.2018 Nya Sälle-förstahjälpväskan hålls torr i båten, kanoten eller på utflykten

Den nyaste bland Håll Skärgården Ren rf:s Sälle-produkter är en vattentät förstahjälpväska som tack vare sin behändiga storlek ryms i ett litet utrymme.

Läs mera

 

09.02.2018 Anskaffningen av ett nytt servicefartyg är en nödvändighet för att trygga framtiden för Saimens nätverk av utfärdshamnar

Håll Skärgården Ren rf drar igång medelanskaffningskampanjen Fixa flottan med inriktning på Saimen på mässan Vene 18 Båt i Helsingfors 9.2. Målet för kampanjen är att få ett nytt fartyg som i fråga om utrymmen och driftssäkerhet uttryckligen lämpar sig för underhållsarbete i utfärdshamnar och renhållning av insjönaturen.

Läs mera

 

08.02.2018 Håll Skärgården Ren rf på mässan Vene 18 Båt i Helsingfors 9–18.2

Mässan Vene 18 Båt Helsingfors börjar på fredag och Håll Skärgården Ren rf finns med på avdelning 4 b 49. Bekanta dig med vårt mångsidiga mässprogram så ses vi förhoppningsvis på mässan!

Läs mera

 

06.02.2018 EU-finansiering för utvecklandet av septiktjänsterna i Skärgårdshavet och mellersta Östersjön

Sugtömningstjänsterna för fritidsbåtar utvecklas inom hela Östersjöområdet genom en kartläggning av nuläget samt genom investeringar i nya lösningar och reparationer av befintliga anläggningar.

Läs mera

 

01.02.2018 Välkommen på hamnseminarium till ön Örö!

Håll Skärgården Ren rf:s årliga utbildningsevenemang Hamnseminariet ordnas den 12-13.4.2018 på ön Örö.

Läs mera

 

29.01.2018 Håll Skärgården Ren rf samlar in medel för en ny sugtömningsstation till Ekenäs skärgård

Håll Skärgården Ren rf samlar med hjälp av crowdfundingplattformen Nutribute in medel för en ny, flytande sugtömningsstation som ska placeras ut i Ekenäs skärgård. I området finns få sugtömningsstationer som tar emot toalettavfall, varför behovet är anmärkningsvärt stort i relation till antalet båtfarare.

Läs mera

 

Håll Skärgården Ren rf fick Partioaittas miljöbonus

Partioaittas miljöbonus på 44 398 euro överlämnas till Håll Skärgården Ren rf i Helsingfors 24.1. Summan används för att utveckla ett hållbart vattenbaserat friluftsliv.

Läs mera

 

15.01.2018 MAKIA x Håll Skärgården Ren rf -skjortorna för renare vattendrag

Makia Clothing lanserade år 2016 för Håll Skärgården Ren rf t-skjortan Skärgården, tillverkad av ekologiskt odlad bomull. Den populära och slutsålda skjortan finns att få igen och parallelt med den nu också den gråmelerade Skärgården-collegetröjan.

Läs mera

 

Följande


Poutapilvi web design - P4