Sök
Sälle-service
Föredra
Sälle-hamnar
Beställ
Sälle-produkter
Kampanja
Siisti Biitsi
KK saimaa banneri 924x100 SVE
Aktuellt Se alla nyheter

12.03.2018 Håll Skärgården Ren rf med i kampanjen för det goda testamentet – Hyvä testamentti

Håll Skärgården Ren rf är med i kampanjen för det goda testamentet – Hyvä testamentti. Syftet med kampanjen är att utmana finländarna att fundera på vad de vill göra med sin egendom när de inte längre själva är här för att fatta beslut om den. Kampanjen och temat behandlas på Skattemässan 13–14.3.

Läs mera

 

Wettex® understöder HSR rf med 10 000 euro

Freudenberg Home och Cleaning Solutions Oy startar under våren en Wettex® Limited Edition -kampanj i samarbete med Håll Skärgården Ren rf. Med kampanjen stöder man HSR rf:s arbete med 10 000 euro. Wettex-dukarna är till 100 % naturmaterial och ekologiskt nedbrytbara.

Läs mera

 

13.02.2018 Nya Sälle-förstahjälpväskan hålls torr i båten, kanoten eller på utflykten

Den nyaste bland Håll Skärgården Ren rf:s Sälle-produkter är en vattentät förstahjälpväska som tack vare sin behändiga storlek ryms i ett litet utrymme.

Läs mera

 

09.02.2018 Anskaffningen av ett nytt servicefartyg är en nödvändighet för att trygga framtiden för Saimens nätverk av utfärdshamnar

Håll Skärgården Ren rf drar igång medelanskaffningskampanjen Fixa flottan med inriktning på Saimen på mässan Vene 18 Båt i Helsingfors 9.2. Målet för kampanjen är att få ett nytt fartyg som i fråga om utrymmen och driftssäkerhet uttryckligen lämpar sig för underhållsarbete i utfärdshamnar och renhållning av insjönaturen.

Läs mera

 

Blogg Se alla blogginlägg

01.12.2017 09:13Vårt Östersjön – nu reparerar vi skadan vi orsakat Pekka Haavisto

Östersjön är världens mest förorenade hav. Många åar och älvar rinner ut i Östersjön och de för med sig näring och föroreningar från såväl tätorter som industri och jordbruk. Eftersom vattnet byts ut långsamt och den enda förbindelsen till oceanerna är de smala danska sunden skadar föroreningarna även Östersjöns botten och kuster. De årliga ansamlingarna av blågröna alger kan förvandla Östersjön till en gröt även längs Finlands kust.

 


Läs mera | 0 Kommenttia

23.11.2017 12:26Besättningspresentation: Miljöfostran kring munkkok

Yrjö Silvennoinen är en energisk 77-årig bagare, som är engagerad både i framställningen av delikata bakverk och i arbetet med att hålla stränderna i Birkaland rena. Sedan 2007 har Yrjö med båten Hamina och familjens krafter ansvarat för HSR rf:s miljövård och miljöfostran i verksamhetsområdet för Birkaland.

Läs mera | 0 Kommenttia

09.10.2017 09:01Okko Salo har Skärgårdshavet som arbetsfält

Okko Salo är befälhavare på splitternya M/S Roope. Han är utbildad båtbyggare och trivs med sitt jobb, där det bästa – förutom det nya fartyget – är friheten och den alltid lika fascinerande skärgården. Han hoppas att återvinningen vid Sälle-serviceställena kommer att öka ytterligare.

 


Läs mera | 0 Kommenttia

29.09.2017 15:40Några dagar på Trunsö Anton H.

Min pappa och jag har åkt båt och fiskat nästan hela våra liv. Förr hade han en "putput"-båt som vi kunde sova över i, och det gjorde vi några gånger per sommar. Därför tyckte jag att ett par dagar i skären på tumis skulle vara fint och på sin plats.

Läs mera | 1 Kommentti


Örö

Hamnseminarium 2018

12.-13.4. på Örö

Bekanta dig med seminariets program här.
Välkommen!I samarbete:

spv
Meripelastus
suomiveneilee


Affecto_logoLokalTapiola_RGB BEWE1_BL
W_logo_color_pos_lowSarlin_ilman_taustaa_netti
 Turku_Energia_RGB

vl.logo
suomen_jalometallik_03JT-logo www_pieni
Helvar_logo_CMYK
 

Se alla som stöder
Poutapilvi web design - P4