Sök
Sälle-service
Föredra
Sälle-hamnar
Beställ
Sälle-produkter
Kampanja
Siisti Biitsi
banneri 924x100 SVE
Aktuellt Se alla nyheter

Den som ansluter sig som medlem under sportlovet fryser inte om huvudet – som gåva får du en Sälle-mössa!

Anslut dig som medlem under sportlovsveckan 20.–26.2, som gåva får du en Sälle-mössa tillverkad i Finland (värde 15 €).

Läs mera

 

Guiden Mot ett giftfritt båtliv: Båtbotten i fokus

Håll Skärgården Ren rf publicerade guiden Mot ett giftfritt båtliv: Båtbotten i fokus På mässan Vene 17 Båt. Syftet med guiden är att erbjuda båtfarare och båtsällskap praktiska redskap för att övergå till ett giftfritt båtliv.

Läs mera

 

Välkommen till vår avdelning på Vene 17 Båt -mässan!

Håll Skärgården Ren rf deltar som vanligt i Nordeuropas största båtutställning, Vene 17 Båt -mässan 10–19.2. Mässan är för oss en viktig träffpunkt där vi får diskutera om aktuella miljöärenden med alla båtfarare.

Läs mera

 

Välkommen till Giftfritt båtliv – båtbotten i fokus-seminariet!

Antifouling-färger, m.a.o. giftmålarfärger, har på senaste tid allt oftare blivit ett diskussionssämne. Av den orsaken vill Håll Skärgården Ren rf ordna ett antifouling-färgseminarium som riktar sig till båtfarare, föreningar och båthamnar. Seminariet bjuder på möjligast uppdaterad information angående temat.

Läs mera

 

Blogg Se alla blogginlägg

23.01.2017 13:24Allas gemensamma jubileumsår för rena vattendrag

Tusen sjöar, rent vatten, klippiga och skräpfria havsstränder, doftande strandbastun – av dessa har många finländares naturrelationer uppbyggts. Dessa bilder om Finlands rena natur har spritt sig runt om i världen och av dem har Finlands eget bränd bildats. Renheten är dock ingen självklarhet eller den finska naturens egenskap som hålls konstant oberoende av människans handlingar. För den har man jobbat. Vi måste beakta naturens välbefinnande och vi måste diskutera om den. Framförallt – verka och påverka! 

Läs mera | 0 Kommenttia

08.11.2016 13:57Med kurs på ett nytt servicefartyg Okko Salo

Efter åratal av väntan och ett långsiktigt arbete konkretiserades processen för anskaffning av ett nytt fartyg när avtalet om byggandet av vårt nya servicefartyg undertecknades den 21.10. Strax därefter inleddes byggnadsarbetet på den Pargasbaserade verkstaden och båttillverkaren Oy HL-Metal Ab som valts ut för arbetet. Plåtskärarnas bett och svetsaggregaten bearbetar nu stålet för att det nya fartyget ska kunna överlåtas till oss i början av säsongen 2017.

Läs mera | 0 Kommenttia


I samarbete:

spv
Meripelastus
suomiveneilee


Affecto_logoLokalTapiola_RGB BEWE1_BL
Helvar_logo_CMYKJT-logo www_pieni
 Turku_Energia_RGB

vl.logo
suomen_jalometallik_03
 
 
 

Se alla som stöder
Poutapilvi web design - P4