Sök
Sälle-service
Föredra
Sälle-hamnar
Beställ
Sälle-produkter
Kampanja
Siisti Biitsi
banneri 924x100 SVE
Aktuellt Se alla nyheter

23.11.2017 Donera julkortsmedel för en renare skärgårds -och insjömiljö!

Med Håll Skärgården Ren rf:s elektroniska julkort förmedlar du att du stödjer Håll Skärgården Ren rf:s verksamhet verksamhet i skärgården och i sjöområderna.

Läs mera

 

14.11.2017 Båtexpo-besökare donerade under helgen över 1 500 euro till arbetet för att hålla skärgården ren

HSR rf fick god synlighet på mässan Båtexpo i Åbo. Samarbetspartnern Åbo Mässcentrum Ab beviljade gratis inträde och uppmanade besökarna att istället donera biljettpengarna till stöd för Håll Skärgården Ren rf:s arbete. Föreningen fick in över 1 500 euro i donationer.

Läs mera

 

06.11.2017 Under farsdagshelgen håller vi skärgården ren på mässan Båtexpo

För att hedra Finland 100-jubileumsåret bjuder Åbo Mässcentrum Ab på gratis inträde till Båtexpo 9–12.11 och uppmanar besökarna att istället donera biljettpengarna till stöd för Håll Skärgården Ren rf:s arbete.

Läs mera

 

03.11.2017 För en giftfri Östersjön - nya rekommendationer presenteras på seminarium 7.11

På slutseminariet för CHANGE-projektet presenteras alternativa metoder för att hålla båtbottnen rena för att minska användningen av giftmålfärger. Dessutom presenteras områdesspecifika rekommendationer för användningen av ersättande metoder.

Läs mera

 

Blogg Se alla blogginlägg

23.11.2017 12:26Besättningspresentation: Miljöfostran kring munkkok

Yrjö Silvennoinen är en energisk 77-årig bagare, som är engagerad både i framställningen av delikata bakverk och i arbetet med att hålla stränderna i Birkaland rena. Sedan 2007 har Yrjö med båten Hamina och familjens krafter ansvarat för HSR rf:s miljövård och miljöfostran i verksamhetsområdet för Birkaland.

Läs mera | 0 Kommenttia

09.10.2017 09:01Okko Salo har Skärgårdshavet som arbetsfält

Okko Salo är befälhavare på splitternya M/S Roope. Han är utbildad båtbyggare och trivs med sitt jobb, där det bästa – förutom det nya fartyget – är friheten och den alltid lika fascinerande skärgården. Han hoppas att återvinningen vid Sälle-serviceställena kommer att öka ytterligare.

 


Läs mera | 0 Kommenttia

29.09.2017 15:40Några dagar på Trunsö Anton H.

Min pappa och jag har åkt båt och fiskat nästan hela våra liv. Förr hade han en "putput"-båt som vi kunde sova över i, och det gjorde vi några gånger per sommar. Därför tyckte jag att ett par dagar i skären på tumis skulle vara fint och på sin plats.

Läs mera | 1 Kommentti

07.09.2017 13:59Fem miljötips för båtens höstunderhåll

Många underhållsarbeten liksom bottentvätt, målning och övriga reparationsarbete före båtdockning och vinterlagring belastar miljön. Med våra tipsar kan du spara miljön i båtens höstunderhåll.

Läs mera | 0 Kommenttia


Joulu Saaristossa 2017Beställ Håll Skärgården Ren rf:s julkort
I samarbete:

spv
Meripelastus
suomiveneilee


Affecto_logoLokalTapiola_RGB BEWE1_BL
W_logo_color_pos_lowSarlin_ilman_taustaa_netti
 Turku_Energia_RGB

vl.logo
suomen_jalometallik_03JT-logo www_pieni
Helvar_logo_CMYK
 

Se alla som stöder
Poutapilvi web design - P4