Sök
Sälle-service
Föredra
Sälle-hamnar
Beställ
Sälle-produkter
Kampanja
Siisti Biitsi
banneri 924x100 SVE
Aktuellt Se alla nyheter

Är du intresserad av frivilligarbete, nedskräpningsrapportering och miljöarbete?

Till Håll Skärgården Ren rf:s Snygg Beach-team söker vi en motiverad och engagerad frivillig talkoledare för vårt strandstädningsevenemang i maj.

Läs mera

 

Strandstädningsvåg!

Östersjöutmaningen och Håll Skärgården Ren rf ordnar 29.4– 6.5 ett veckolångt jippo för städning av stränder, Strandstädningsvåg-veckan. Syftet med jippot är att öka kunskapen om nedskräpningen och dess effekter på våra vattendrag och erbjuda ett tillfälle att delta i konkret vattenskyddsarbete.

Läs mera

 

Hi-ohoj! Kom med och hitta på namnet till det nya servicefartyget!

Håll Skärgården Ren rf:s nya servicefartygs byggprojekt framskrider enligt tidtabellen i Pargas. Vårt fartyg som sjösätts på skärgårdshavets vågor i juni saknar dock ännu namn.

Läs mera

 

Beställ vår artikel till båtsällskapets publikation

Saknar ert båtsällskap en aktuell artikel om miljöärenden riktade till dem som rör sig på vatten?

Läs mera

 

Blogg Se alla blogginlägg

23.01.2017 13:24Allas gemensamma jubileumsår för rena vattendrag

Tusen sjöar, rent vatten, klippiga och skräpfria havsstränder, doftande strandbastun – av dessa har många finländares naturrelationer uppbyggts. Dessa bilder om Finlands rena natur har spritt sig runt om i världen och av dem har Finlands eget bränd bildats. Renheten är dock ingen självklarhet eller den finska naturens egenskap som hålls konstant oberoende av människans handlingar. För den har man jobbat. Vi måste beakta naturens välbefinnande och vi måste diskutera om den. Framförallt – verka och påverka! 

Läs mera | 0 Kommenttia

08.11.2016 13:57Med kurs på ett nytt servicefartyg Okko Salo

Efter åratal av väntan och ett långsiktigt arbete konkretiserades processen för anskaffning av ett nytt fartyg när avtalet om byggandet av vårt nya servicefartyg undertecknades den 21.10. Strax därefter inleddes byggnadsarbetet på den Pargasbaserade verkstaden och båttillverkaren Oy HL-Metal Ab som valts ut för arbetet. Plåtskärarnas bett och svetsaggregaten bearbetar nu stålet för att det nya fartyget ska kunna överlåtas till oss i början av säsongen 2017.

Läs mera | 0 Kommenttia


I samarbete:

spv
Meripelastus
suomiveneilee


Affecto_logoLokalTapiola_RGB BEWE1_BL
Helvar_logo_CMYKJT-logo www_pieni
 Turku_Energia_RGB

vl.logo
suomen_jalometallik_03
 
 
 

Se alla som stöder
Poutapilvi web design - P4